Известие

Collapse
No announcement yet.

"Фирмени" коли от Италия, някой има ли опит?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Фирмени" коли от Италия, някой има ли опит?

Здравейте,

За първи път пиша тук, така че искам да се извиня ако пускам темата в грешен форум, или вече има такава (търсих в архива, но не намерих нищо). Та значи въпросът ми е следният: някой попадал ли е на бивша фирмена кола (алфа разбира се) от Италия. Поводът да питам е тъй като доста хора са се оплаквали от лошо поддържани италиански коли. Както всички знаем, никой не пази служебната кола, но от друга страна обикновено тези возила се поддържат в сервиз, който се грижи по-добре или по-зле за тях. Има ли някой челен опит?

Конкретният повод за въпроса ми е, предложенията на един търговец из немските земи, който предлага такива коли. Става въпрос за 156 спортвагон 1,9жтд. Цената е около 10к европейски за коли '04 на 100к киломатра. Бърз поглед на другите предложения ме убеди, че това е сравнително добра цена. Колите са били на фирми около Милано.

Ако колата е поддържана в сервиз, може да погледнеш за сервизно минало,т.е. сервизна книжка.Другото е относително,трябва да караш и да се оглеждаш за често срещаните проблеми които дава колата, за които са написани тонове в този форум.А това , че италиянците не си поддържат колите, не мисля така.На никой не му се рискува , че колата му ще го остави на пътя.Особено ако от нея ти зависи прехраната.
    настояща - BMW 3er
    ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
    ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Working...
    X